Ny Nettbutikk

Velg riktig plattform til nettbutikken

Etablering og drift av en nettbutikk krever god planlegging og ikke minst kapasitet. En grundig gjennomgang for valg av plattform og funksjonalitet vil spare bedriften for store kostnader både ved etablering og drift. Det er i dag en rekke tilbydere av nettbutikker, som i mange tilfeller gjør inntrykk av at det å sette opp og drifte en nettbutikk er "det enkleste i verden".  Når det i tillegg nesten ikke skal koste noe som helst, bør kanskje varsel lampene lyse for de fleste.. ?

 

Struktur og rett innhold på rett plass

Oppsett av plattform og tilpasning for frakt og betalingsløsninger er faktisk den minste jobben. Vi opplever stadig at bedrifter tar for lett på selve jobben med å strukturere varekategorier og legge varene på plass i butikken. En annen kjent problemstilling er gjerne at prosjektet stopper helt opp når det kommer på kundens hånd. Det er først da en oppdager at det faktisk tar tid å legge varene i de digitale hyllene, og strukturere butikken slik en ønsker. Det er derfor ikke uvanlig at det kan ta fra 6 til 12 måneder fra den tekniske leverandøren har levert nettbutikken, til den faktisk kan tas i bruk. Tid er som kjent penger, og med mulighet for en så lang horisont vil mangel på kompetanse og feil garantert resultere i nye fakturaer fra leverandør for i det hele tatt å komme i mål. Valg av rett partner/leverandør vil her kunne spare deg for både tid og penger.

 

Rådgiving for din nettbutikk

Vi er ikke en teknisk leverandør og kan dermed fritt vurdere valg av plattform til den enkelte kundes behov, og tilbyr følgende tjenester for ny nettbutikk;

 

  • Behovsgjennomgang, valg av plattform, funksjonalitet og teknisk leverandør.

  • Prosjektledelse ved leveranse av nettbutikk fra teknisk leverandør

  • "Nøkkel i døra", ferdig levert nettbutikk med produkter, priser, bilder og tekst. Klar for action.

  • Partnerbutikk. - Vi setter opp (eller overtar etablert nettbutikk) og drifter nettbutikken for kunde.

  • Drift av nettbutikk

  • Markedsføring av nettbutikk

  • Innhold for nettbutikk

 

Fokus på salg og kundepleie

Gjennom disse konseptene får bedriften fortsette sitt fokus på å videreutvikle eksisterende butikk og/eller vareagentur. Bedriften trenger ikke å ansette, eller sette av ekstra kapasitet for nettbutikken, men vil ha mulighet til å overta drift etterhvert som nettbutikken "setter seg" og en har en mer forutsigbar horisont å forholde seg til.